MŰSZAKI LEÍRÁS KÉPTÁR


Kiddy polcrendszer
a  g y e r m e k p o l c o k  s z í n e s  v i l á g a


KIDDY GYERMEKPOLCRENDSZER LEÍRÁSA

ÁRULEÍRÁS MŰSZAKI LEÍRÁS
Nicky egér Színes polcötletek gyermekszobákba. A mozgatható elemekből álló figurák változatosságot nyújtanak a kíváncsi gyermekszemek számára és beindítják a kicsik fantáziáját. Élénk színei és lágy formái gyermekbarát atmoszférát teremtenek.
A vidám kiegészítők élettel töltik meg a szobát. A polcok mozgatható elemei játékra invitálnak. Gyerekek számára változatos, és veszélytelen örömforrás. Egy színes, gyermekek számára teremtett világ, ahol a felnőttek egészen nyugodtan lehetnek.
A játék szereplői: Hápi kacsaHápi kacsa
A kacsák helye a vízben van! A kék tömörfából készült polcon a mozgatható lábú fakacsák otthon érzik magukat.
Nicky egérNicky egér Sajttal fogjunk egeret! A jó vastag sajtszeletbe a műanyag egérkék alaposan beleharapnak. Egyébként a zenélő doboz segítségével könnyen muzikálissá is válhatnak. Ha az egér farkát meghúzzuk, az kellemes zenélő hangot ad.
Charly repülő Charly a levegő ördögeÚton a távoli világokba! A fából készült, mozgatható propelleres repülő felszállásra és álmodozásra csábít.
Albi madár Albi a madárVigyázat! Vízimadár közeledik! Az óriási szárnyú albatrosz közvetlenül a gyerekszobában landolt és ott lógatja lábait.
Méhecske Méhecske polcEgy méhecske, ami nem csíp, de széles szárnyain egy csomó helyet kínál. A kis csíkos dongó vicces csápjai könnyen mozgathatóak. Felhőcske Felhőcske ruhafogasEz a felhő nem hoz esőt! Ehelyett bármit felakaszthatunk rá. Van egy kis kerek akasztója, de semmi sarok és él.
Rögzítőelemek:
Falitüske:
Fali tüskeA NICKY SAJT 5025 és KÉK TÓ 5030 polcokhoz szükséges második rögzítés, használható a NICKY SAJT 8025 és a KÉK TÓ 8030 polcokhoz az egyik NICKY EGÉR vagy HÁPI KACSA polctartó helyett.

Faliprofil:
A SZÁRNY 8022 polc rögzítéséhez szükséges fémsín pirosra lakkozva. A felerősítéshez szükséges kötőelemeket az ALBI, CHARLY, MÉHECSKE díszítőelemek tartalmazzák.


Tartozék:

Zenélődoboz:
Csak a NICKY EGÉR fantázianevű polchoz.

Polcok felerősítése: Az egyik oldalon mindenképpen a játékos polctartó elemmel, a másik oldalon pedig vagy polctartó kötőelemmel vagy falitüskével.