MŰSZAKI LEÍRÁS KÉPTÁR
Disney polcrendszer
DISNEY GYERMEKPOLCRENDSZER MŰSZAKI LEÍRÁSA

ÁRULEÍRÁS MŰSZAKI LEÍRÁS
Micimackó A kedves Disney figurák már évtizedek óta gyermekek millióinak kedvencei. Melyik gyermek ne zárta volna a szívébe Miki egeret, Plútó kutyát, Donald kacsát, vagy éppen a szeleburdi Micimackót? Walt Disney kedvelt mesealakjai mindig is a vidámságot, jókedvet sugározták, így méltán váltak közkedveltté a kicsik körében, szerte a világon. Ezek a bájos Disney figurák most a gyerekszobákba is beköltöznek, hogy mindezt a jókedvet és vidámságot elhozzák a gyermekek birodalmába. A Disney kollekció kiegészítői megmozgatják a kicsik fantáziáját, a gyermekek ízlése szerint variálhatók, a klipeket Miki, Plútó, Donald és Mini figurája díszíti, aki viszont a Százholdas Pagony lakóit kedveli jobban, az választhatja Micimackót, Malackát, Tigrist vagy Fülest is.
TV Tartó A kedves mesehősök között mind a kislányok, mind a kisfiúk megtalálják kedvencüket. A polctartók Disney klasszikus figuráját, Miki egeret és Miki egér kezét formázzák, a több színben kapható tv-tartókat pedig szintén a kedvelt mesehősök díszítik, hogy a tv-nézés is örömtelivé váljon
A vidám kiegészítők minden gyerekszobának varázslatos, mesebeli hangulatot kölcsönöznek, hogy a kicsik mindig a közelükben tudhassák szeretett kedvenceiket. Egyedi varázsuknak köszönhetően ezek a kiegészítők nem csak a gyerekszobákba, de óvodákba, alsó tagozatos osztályok tantermeibe és gyermekorvosi rendelőkbe is ajánlottak. A mosolygós figurák látványa még az orvostól legjobban rettegő apróságokat is megnyugtatják, a tantermekbe pedig az órák szüneteiben csempésznek egy kis vidámságot. A klipek, polctartók és tv-tartók könnyen felszerelhetőek, hogy mind a kisgyermekek, mind szüleik megelégedettségére szolgáljanak. .
Ajánljuk a Disney polcrendszert a polctartó konzolokkal falisinekkel és klippekkel valamint a TV tartókkal a gyerekeknek és a játékos felnötteknek egyaránt.
Könnyü, aluminiumból készült szinesre festett falisinek konzolok: változatos szinekben
Disney polctartó
Disney figurás klippek: különböző szines eszközökkel (ceruza roller stb.)
Donald
Mickey polctartók színes kéz vagy fejforma

Mickey