MŰSZAKI LEÍRÁS KÉPTÁR
Mese polcrendszer
MESE GYERMEKPOLCRENDSZER MŰSZAKI LEÍRÁSA

ÁRULEÍRÁS MŰSZAKI LEÍRÁS
Holdlámpa A gyermekeket körülvevő tárgyak színe, formája, anyaga befolyásolja hangulatukat, közérzetüket, fejlődésüket. Ezt már csecsemőkorúk gyerekeknél is megfigyelték a tudósok, nem mindegy tehát, hogy gyermekeink milyen környezetben nőnek fel. Az újonnan kifejlesztett magyar polcok, és a kiegészítő fogasok, lámpák tükrök hangulatos elemei lehetnek az otthoni gyerekszobáknak, a bölcsődei, óvodai, iskolai helységeknek egyaránt. A gyermeki képzelet megmozgatói a kedves, játékos bútor-kiegészítők natúr vagy színezett fából készült ismerős mese- és állatfigurák.
MesetükörA polctartók, lámpák, fogasok figuráit ki-ki kedvére variálhatja attól függően, hogy a Hold, a Nap, az erdő világát idéző gombák, állatok vagy éppen a nagyvárosi hangulatot idéző autók tetszenek jobban.
Gyermek és felnőtt közösen eldöntheti milyen hangulatot teremtsenek ezek a kedves, vidám alakok a szobában, helységben, ahová tesszük őket. Éppen ezért nem csak gyerekszobába, hanem iskolába, óvodába, sőt még egészségügyi intézményekbe is ajánljuk! A természetes anyagú polcok és az azt kiegészítő tükrök, lámpák, fogasok könnyen felszerelhetőek, mókás, barátságos hangulatot árasztanak.
Választékunk remélhetőleg mind a felnőttek, mind a gyerekek megelégedésre szolgál és az igények alapján természetesen folyamatosan bővíthető.
Figurális polctartók: színezett illetve natur fából pl.: gomba, nap, autó...
Gomba polctartó
Figurális fogasok: színezett fából pl.: autó, Hold, felhő...
Autófogas
Figurális lámpák: színezett fából pl.: autó, Hold...

Hold lámpa